ITOSHII LISSE

ITOSHII LISSE Japans restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1754 beoordelingen
8 jul 2020 om 7:34 Snel bezorgd en lekker eten
7 jul 2020 om 9:23 Duurde lang
4 jul 2020 om 21:09 Vriendelijke bezorgster, keurig op afgesproken tijd.
3 jul 2020 om 20:40 Eten kwam een half uur later, maar er werd netjes over gebeld. Het eten zelf was heerlijk en voldoende van alles!
3 jul 2020 om 20:26 Het eten was heerlijk, maar de bezorging was 20 minuten te laat.
1 jul 2020 om 20:14 I placed a order on wednesday 1/7/2020. Review that it took too long. Was wrongfully placed... my kids took the delivery and had it in their room. Without me knowing. Sorry. Food was on time.
1 jul 2020 om 20:01 Het was er op tijd en smaakte wederom weer voortreffelijk.
30 jun 2020 om 20:23 Bezorging prima, duurde wel langer dan vooraf aangegeven (45 vs 60 min). Helaas waren ze vergeten de wasabi erbij te doen, dat was wel jammer. Smaak van de sushi en sashimi was verder prima.
27 jun 2020 om 19:51 Eten was lekker maar de bezorgtijden zijn erg lang, dat is meestal het geval De bezorger was vriendelijk!
26 jun 2020 om 21:41 Duurde wel lang maar zeer vriendelijke dame aan de telefoon en zeer vriendelijke bexorger! Ook heerlijk gegeten
25 jun 2020 om 20:00 Sushi was lekker. Yakimudon weinig smaak. De gebakken rijst was wel ok. de kipspies waar wij 6 van hadden besteld droog en erg hard. Krokant kip! Smaak zat er we goed in alleen moeilijk weg te krijgen
23 jun 2020 om 22:36 toegezegde bezorgtijd: 59 minuten; werkelijke bezorgtijd: 90 minuten = niet goed